Posted on

Jule-lesermøte med Halvor Fosli fredag 13. desember

Majorstua Seniorsenter fredag 13. desember kl.18.00. Adressen er Slemdalsveien 3A, 0369 Oslo.

Document inviterer til lansering av Halvor Foslis nye bok «Mot nasjonalt sammenbrudd. Norge i masseinnvandringens tid». Møtet vil ta form som samtale mellom Halvor Fosli og Documents forlagsredaktør Christian Skaug. Hele redaksjonen er tilstede og det blir hyggelig samvær med leserne etter møtet. Boken vil bli å få kjøpt til spesialpris.


Jule-lesermøte med Halvor Fosli 13. desember
Document inviterer til lansering av Halvor Foslis nye bok «Mot nasjonalt sammenbrudd. Norge i masseinnvandringens tid». Møtet vil ta form som samtale mellom Halvor Fosli og Christian Skaug. Hele redaksjonen er tilstede og det blir hyggelig samvær med leserne etter møtet. Boken vil bli å få kjøpt til spesialpris.
kr 150,00
96 available
Legg igjen en kommentar