Publisert Legg igjen en kommentar

Billetter til Document-møte 2. september kl. 19.00 om Alf R. Jacobsens bok «Stalins svøpe»

Document inviterer til foredrag og boklansering av Alf R. Jacobsens bok «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere»

At Arne Treholt ikke var den eneste KGB-spionen i Arbeiderpartiet, har vært en offentlig hemmelighet. Her kommer boken som fyller det største hullet i nyere norsk historie. Alf R. Jacobsen gir oss navnene på dem som svermet for Sovjet-kommunismen. Flere svek uten å bli dømt. Forfatteren har skrevet et storverk, som AP helst aldri ville ha sett utgitt. Document er stolte av å utgi denne boken.

Document inviterer til videoforedrag med Alf R. Jacobsen, samt et innlegg av Christian Skaug som har redigert «Stalins svøpe». Hans Rustad vil også holde et kort innlegg om liberalisme og kommunisme.

Møtet avholdes i Oslo og lokalene ligger sentralt i Oslo sentrum og vil bli oppgitt ved billettkjøp. Dørene åpner klokken 18.45 og foredraget begynner klokken 19.00. Hele redaksjonen vil være tilstede.

Legg igjen en kommentar