Posted on

Lesermøte – boklansering 10. oktober

Majorstua Seniorsenter torsdag 10. oktober kl.18.00. Adressen er Slemdalsveien 3A, 0369 Oslo.

Document inviterer til lansering av Kjell Skartveits nye bok «Normløst – Hvordan radikal kjønnsteori erobret Norge». Forfatteren vil selv presentere sitt verk, som gir et etterlengtet konservativt perspektiv på denne delen av vår nyere historie, som har vært vitne til et venstreideologisk kupp. Boken vil bli å få kjøpt til spesialpris.

Lesermøte 10. oktober – foredrag med Kjell Skartveit
Document inviterer til lansering av Kjell Skartveits nye bok «Normløst – Hvordan radikal kjønnsteori erobret Norge». Forfatteren vil selv presentere sitt verk, som gir et etterlengtet konservativt perspektiv på denne delen av vår nyere historie, som har vært vitne til et venstreideologisk kupp. Boken vil bli å få kjøpt til spesialpris.
kr 150,00
92 available
Legg igjen en kommentar