Publisert

Islamismen i Sverige – foredrag av Johan Westerholm lørdag 25. juli kl. 18

Document inviterer til foredrag og lansering av Johan Westerholms bok  Det muslimske brorskapet – Islamismen i Sverige.

Med denne boken, som er den første i sitt slag på et skandinavisk språk, tar Westerholm steget inn blant de fremste ekspertene i verden på den organiserte islamismen. Westerholm avdekker muslimbrødrenes nettverk i Sverige, og viser hvordan det opererer for å skaffe seg maksimal innflytelse.

Selskapslokalet hvor møtet avholdes ligger sentralt i Oslo sentrum og vil bli oppgitt ved billettkjøp.

Det er bar på stedet og også kjøkken.

Vi vil også tilby muligheten for en enkel middag etter foredraget. Det er skipskost for anledningen: Ertesuppe med brød, salt kjøtt, flesk, kålrabistappe og kokte poteter Kr 350/kuvert. Kontakt Christian Skaug på epost: christian.skaug@document.no hvis du vil ha middag så vi får gitt kjøkkenet beskjed om hvor mange vi blir.